Word jij ambassadeur van Hilversum?

‘Hilversum’ is op zoek naar versterking van het team van trotse en gastvrije Cityhosts.

Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, geven informatie over het evenement waar ze zijn ingezet en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen.

De cityhosts zullen worden ingezet bij evenementen en op ‘speciale’ dagen in en rondom het centrum van Hilversum. Voor dit jaar valt bijvoorbeeld te denken aan de Sinterklaasintocht, de Black Friday Shopping Night, Top2000 activiteiten en drukke winkelmomenten rondom Sinterklaas en Kerst.

Trainingen

Een cityhost krijgt diverse gratis trainingen en uitjes aangeboden om de evenementen en Hilversum zelf te beleven om er nóg meer over te kunnen vertellen.

Aanmelden

Ben jij die trotse Hilversummer die het team cityhosts mogelijk wil komen versterken? Meld je dan voor 26 oktober aan! Stuur een mail naar kjeld@centrumhilversum.nl en vermeld in de onderwerpregel even dat het gaat om cityhosts. Geef in de mail uiteraard even je contactgegevens aan en – daar zijn we gewoon heel nieuwsgierig naar – jouw grootste ergernis (op het gebied van gastvrijheid) als je een stad of onderneming bezoekt.

De cityhosts verlenen de diensten vrijwillige basis.

Dit is geen initiatief van Hilversum Verbonden, maar past wel in de geest van onze activiteiten, vandaar dat we dit van harte aanbevelen.

Speak Your Mind

*