What the BIEB?! zaterdag 2, 9 en 30 november

In november organiseert de bibliotheek (’s Gravelandseweg 55) diverse activiteiten onder de naam ‘What the BIEB?!
Van harte aanbevolen
Zat. 2 november, 16:00u-18:00u. Film. Renée Scheltema onderzoekt in haar scherpzinnige documentaire Normal Is Over waarom groei nog steeds onze heilige graal is, terwijl de Aarde oneindige groei duidelijk niet verdraagt. Oplossingen biedt ze ook: “We moeten naar een systeem dat is geënt op het verbeteren van de planeet.” Een unieke docu met aanknopingspunten voor iedereen. Met direct na de film een Q&A en discussie met de Normal is Over foundation. Bibliotheek Hilversum, ‘s-Gravelandseweg 55. Kaarten 7,50 via Eventbrite: https:kaarten docu//bit.ly/324Ayyk
Zat 9 november, 12:00u-16:00u. Duurzaamheidsmarkt in de bibliotheek Hilversum, ‘s-Gravelandseweg 55. Wat kun je zelf doen voor duurzaamheid? Bezoek de stands en kom meer te weten over hoe je duurzaam woont en consumeert in Hilversum! Vrije toegang. www.bibliotheekhilversum.nl.
Zat. 30 november, 15:00u-17:00u Klimaatcafé ‘No Time to Waste!’: Hoe gaan we circulair in ’t Gooi? We bespreken concrete initiatieven om naar een afvalloze samenleving en een circulaire economie te gaan. Wat is ervoor nodig om bestaande oplossingen breder en sneller toe te passen in ’t Gooi? Hierover meepraten kan in de bibliotheek Hilversum, ‘s-Gravelandseweg 55. Toegang vrij. www.bibliotheekhilversum.nl.

Speak Your Mind

*