12 september: een bruisend centrum van 10 tot middernacht

Zaterdag 12 september is een dag om massaal naar het centrum van Hilversum te komen!geefneemtafel 13sept -1-

De dag begint al vroeg met de Vrijetijdsmarkt. Van 10 tot 16 uur zo’n 100 kramen op de Groest waar verenigingen, cultuurorganisaties en tal van andere clubs zich presenteren, zoals sportverenigingen, muziek-, zang- en dansclubs, natuurorganisaties en natuurlijk ook sociaal-maatschappelijke initiatieven (… met misschien wel weer een Geef- & Neemtafel van ‘Duurzaam Hilversum’).

Aansluitend is er voor de 3e keer ‘Rondje35’, de Colourful City. Hét kleurrijke festival in het hele centrum van Hilversum. Alle pleinen in het centrum, en alles daartussen, worden omgetoverd tot kleine openluchttheaters, elk met een eigen sfeer en een eigen kleur. Een proeverij van cultuur, maar dan net even anders: lekker eten, drinken, dansen, met elkaar in contact komen en genieten van unplugged muziek, dans en bizarre theatrale verrassingen.

rondje35 logoOp de pleinen wachten je bijzondere ontmoetingen met vreemde gasten, opwindende bediening en andere vreemde snuiters die jou elk moment kunnen verrassen. Maar ook onderweg word je niet met rust gelaten en is er straattheater en rondreizende muziek. En het is bijna overal gratis of anders spotgoedkoop.

Kortom; tot 12 september in de Colourful City!

Speak Your Mind

*