Beursvloer Hilversum op 21 november in MCO

Hilversum Verbonden organiseert dit najaar (donderdag 21 november, vanaf 15.30 uur) voor de 4e keer een beursvloer in Hilversum. Een unieke gelegenheid om Hilversumse ondernemingen, burgerinitiatieven, maatschappelijke organisaties, verenigingen, scholen en overheid met elkaar in contact te brengen en te verbinden.

Inmiddels zijn er meer dan 100 vooraanmeldingen. De officiële aanmeldpagina is ook geopend: https://beursvloerhilversum.nl/matchmaker/

De gemeente Hilversum maakt het evenement financieel mogelijk, en onze partners zijn: notaris van Hengstum & Stolp, Rabobank Gooi- en Vechtstreek, Versa Welzijn, de Hilversum100, ondernemersvereniging BV Hilversum, locatiepartner MCO, ruilkring LETS en energiecoöperatie HilverZon. We maken gebruik van de ‘Matchmaker’, een programma dat het vinden van match-mogelijkheden ondersteunt. Onze spreekstalmeester wordt opnieuw artiest en theatermaker Robbert Jan Proos, de fotografie gaat gedaan worden door Eric van der Vegt en het drukwerk e.d. wordt ondersteund door studio Pietje Precies.

Meer weten? Bel 06-1250.5498 of email Aernoud@hilversumverbonden.nl

Het belangrijkste doel van de maatschappelijke beursvloer is om zakelijke en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden door met elkaar matches te maken met gesloten beurs of om het gesprek aan te gaan voor een nadere kennismaking / samenwerking.

Tijdens de editie voor 2019 zal er extra aandacht zijn voor het thema ‘verduurzaming van uw organisatie’

Tijdschema:
Mei – Juni     Plan vormgeven, partners zoeken en financiering regelen
Juni                Start organisatie beursvloer en aftrap tijdens zomerborrel vrijdag 28 juni
Juli                 Eerste overleg beurscomité
Aug – Nov     Promotie en uitnodigen deelnemers
November    Workshops en Beursvloer
Dec – Feb      Evaluatie en nazorg

De eerdere edities (2013, 2014 en 2016) leverden per beursvloer bijna 100 matches op.

Speak Your Mind

*