Veranderingen in de zorg: wat doet de gemeente straks nog voor mij?

Hilversum Verbonden wil graag uw aandacht vragen voor het volgende: hilverzorg-logo

  • Ik moet langer thuis blijven wonen, maar iedereen in mijn omgeving heeft het druk. Wie helpt mij en zorgt dat ik niet vereenzaam?
  • Zijn de consulenten van de gemeente wel deskundig en onafhankelijk?
  • Wat moet ik zelf gaan betalen en wat betaalt de gemeente nog voor mij?
  • Wat verandert er nu precies? Ik snap niets van de afkortingen en informatie van de gemeente.

Tijdens de tweede inwonersbijeenkomst over veranderingen in de zorg staat de rol van de gemeente centraal.

Herkent u bovenstaande vragen?

Deze en vele andere vragen werden verzameld tijdens de druk bezochte eerste inwonersbijeenkomst van HilverZorg, Amaris Zuiderheide, Inovum en de gemeente Hilversum over de veranderingen in de zorg op 27 november jl.

Tijdens de tweede inwonersbijeenkomst over veranderingen in de zorg bespreken we de gestelde vragen en geven u antwoorden. Praat mee, stel uw eigen vragen en laat u met voorbeelden uit het land inspireren over wat u zelf in de toekomst anders kunt regelen.

 

Datum             13 februari 2014 van 15.30 – 17.00 uur

Ontvangst      Koffie en thee vanaf 15.00 uur

Locatie            Woondienstencentrum Zuiderheide van Amaris, Diependaalselaan 337, Hilversum

Meer info: www.hilverzorg.nl

Speak Your Mind

*