‘Van het aardgas af’ – SenVer-lezing op 2 oktober

De kranten staan er bol van “We moeten van het aardgas af”. Seniorenvereniging Senver houdt er op dinsdagmorgen 2 oktober een bijeenkomst over met deskundigen, waar senioren ook zelf met hun vragen terecht kunnen. 

Wat houdt het in dat woningen van het aardgas gaan? Op welke termijn, en wat betekent het als je een eigen huis hebt of een huurwoning?  Hoe kunnen wij het comfort in onze woningen behouden en wat kunnen we nu zelf al doen?

Deskundigen zijn Kees Duijvestein en Erik de Lange. Prof. ir. Duijvestein is emeritus hoogleraar TU Delft; hij houdt zich al jaren bezig met energie als belangrijk thema van milieu. Op 2 oktober legt hij uit wat de laatste ontwikkelingen zijn, en kijkt hij samen met de aanwezigen wat prioriteiten zijn om te komen tot verduurzaming.
Erik de Lange is de tweede deskundige, hij is energiecoach voor Hilverzon, de organisatie die zich in Hilversum inzet voor duurzaamheid. Erik is zeer praktisch ingesteld, hij zal vertellen wat hij tegenkomt als energiecoach en tips geven.

De bijeenkomst vindt plaats in het St. Annagebouw, het verenigingsgebouw achter de Vituskerk aan de Emmastraat. Aanvang 10.30 uur, kosten € 3,00. Aanmelden vooraf niet nodig. Ook niet-leden zijn hartelijk welkom

Speak Your Mind

*