Talent4Good Challenge

Waarom en wat is de Talent4Good Challenge?

Net als in de rest van Nederland streven we in Hilversum naar een inclusieve samenleving. Maar veel mensen staan nu aan de zijlijn vanwege problemen als werkloosheid, taalachterstand en eenzaamheid. Het tekort aan vrijwilligers om deze mensen te helpen is groeiende. Daarom neemt Good2connect het initiatief tot de Talent4Good Challenge. Een Challenge waarbij we niet particulieren maar medewerkers uit het bedrijfsleven koppelen aan mensen met een maatschappelijke of economische achterstand. Door je talent in te zetten voor een ander help je mee aan een talentvol Hilversum. Samen onderneem je verschillende activiteiten, verspreid over 12 uur in de periode maart tot en met mei 2020. Hieronder vind je uitgebreidere informatie over de Challenge, of ga direct naar de website.

Wil je meer weten of onderzoeken wat anderen mogelijkheden zijn om verder te gaan met Talent4Good, zoals het inzetten voor re-integratietrajecten of  maatwerk voor bepaalde doelgroepen, dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden. Want een betere wereld begint hier, in Hilversum, bij jou!

Een eerlijke, veilige en duurzame toekomst

De Verenigde Naties hebben 17 duurzame ontwikkelingsdoelen opgesteld om samen te zorgen voor een betere plek met een eerlijke, veilige en duurzame toekomst voor onze en de volgende generaties. Als iedereen, ieder individu en iedere organisatie een bijdrage levert dan kunnen we deze doelstellingen in 2030 halen. Denk aan doelen op het gebied van gezondheid, onderwijs en economische groei.   

Maak van Hilversum een betere plek

Ook in Hilversum valt op een aantal vlakken heel wat winst te behalen. Zo zijn er jongeren die moeite hebben met solliciteren en Nieuwe Nederlanders die erg gebaat zouden zijn met ondersteuning in de Nederlandse taal. En er zijn veel ouderen die zich eenzaam voelen of bij wie de digitale vaardigheden verbeterd kunnen worden. Daarom neemt Good2Connect het initiatief tot de Talent4Good Challenge!

100 professionals helpen 100 Hilversummers 

Op vele vlakken is dus behoefte aan extra hulp. Helaas is het tekort aan vrijwilligers groot. Met de Talent4Good Challenge willen we medewerkers van het Hilversumse bedrijfsleven aan mensen met een hulpvraag koppelen. Wil je ook van de wereld een betere plek maken? Werk dan mee aan een talentvol Hilversum en word Talent4Good-maatje. Met de Hilversumse Talent4Good Challenge zet je als professional je talent in voor een ander. Het doel van deze nieuwe Challenge is om met 100 professionals 100 Hilversummers te helpen die behoefte hebben aan meer  maatschappelijke en/of economische participatie. 

Helpen maakt je happy!

Naast het inzetten van je talent is het onderling persoonlijk contact natuurlijk van grote waarde. Samen vormen jullie Talent4Good-maatjes en ondernemen jullie diverse activiteiten, verspreid over 12 uur in de periode maart tot en met mei 2020. Je zal merken dat het je voldoening geeft een ander een helpende hand te bieden.

Enthousiast geworden? 

Wil je graag deelnemen? Of weet je een collega die niet kan wachten om zich in te schrijven? Bekijk hier alle informatie of meld je aan via deze link.

Mooi meegenomen: de eerste 25 deelnemers ontvangen een korting van € 70!  Aanmelden kan nu tot 3 april, dus wees er snel bij!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rigo Stegeman via 06-24530091 of info@good2connect.nl of met Karen Wurpel op telefoonnummer 06-51209155. 

Speak Your Mind

*