Start Stichting Present Hilversum: vrijwilligerswerk met impact!

Veel mensen willen wel wat doen voor kwetsbare mensen. Maar waar begin je? En moet je dan hulp blijven bieden? Stichting Present Hilversum organiseert een moderne eigentijdse vorm van vrijwilligerswerk. Op 27 september om 16:00 uur gaat de stichting van start met een feestelijke kick off in wijkcentrum st Joseph.

Samen een maaltijd koken voor dak- en thuislozen of een verwaarloosde woning van een alleenstaande tienermoeder opknappen? Stichting Present Hilversum organiseert eenmalige projecten, waarbij Hilversummers die iets willen doen zich inzetten voor Hilversummers die de hulp goed kunnen gebruiken. Daarbij brengt de coördinator van de stichting altijd in kaart wat de interesse, kennis en kunde van de groep of een individu is en zoekt daarbij een hulpvraag van een cliënt die zo goed mogelijk bij de vrijwilligers aansluit. Doordat Present Hilversum samenwerkt met hulpverleners en maatschappelijke organisaties, de hulpvragen komen via hen binnen, bereiken ze de meest kwetsbare groepen van de samenleving. Zo ontstaan er ontmoetingen van blijvende waarde!

Kennis maken met Present Hilversum? Kom naar de feestelijke kick off van de stichting Present Hilversum.

  • U maakt kennis met de methode van Stichting Present
  • U ontmoet andere maatschappelijk betrokken Hilversummers
  • We gaan in gesprek met twee bekende betrokken Hilversummers: Tukkie Tuk en pastoor Dresmé
  • U hoort en ziet wat de impact is van een nieuwe vorm van vrijwilligerswerk

Mensen die de handen uit de mouwen willen steken kunnen zich, individueel of met een groep, aanmelden bij: Sebastiaan Hexspoor, coordinator@presenthilversum.nl, 06-55915736
Meer informatie op www.presenthilversum.nl.

Speak Your Mind

*