Speelgoedbeurs 2017 bij Speel-o-Theek

De speelgoedbeurs is op donderdag 16 november van 19:30 tot 21:00  en op vrijdag 17 november van 9:00 tot 10:00. In de Speel-o-theek, Edisonstraat 47, 1221 ET Hilversum.

De jaarlijkse *speelgoedbeurs ​* van de Hilversumse speelgoed-bibliotheek. Verkoop en doorverkoop ​van gebruikt speelgoed. ​ U vindt daar prima gebruikt en zelfs nieuw speelgoed voor prijzen die veel lager zijn dan in de speelgoedwinkel. Al het speelgoed is schoon, compleet en gecontroleerd op defecten. Heeft u zelf speelgoed over? Op woensdag 15 november is de inbreng.

Meer info: http://www.speelotheekhilversum.nl/speelgoedbeurs-2017/

Regels voor de beurs: De beurs is voor speelgoed, kinderboeken en spelletjes. We nemen geen video’s, knuffels, kleding en babyartikelen in. 1/3 van de opbrengst van de verkochte artikelen is voor de speel-o-theek. Wel moet het minimaal € 1,- waard zijn.

Het materiaal moet schoon, compleet en in goede staat zijn. Speelgoed op batterijen moet het doen. Gekopieerde cd-rom’s of dvd’s zullen niet worden geaccepteerd. U bepaalt zelf de prijs ( eventueel in overleg met een medewerksters). Wilt U er ook aan denken om alles goed te verpakken, dus niet los in een doos. Anders is de kans erg groot dat onderdelen zoek raken.

Speak Your Mind

*