Bijzonder rondleiding door het Raadhuis

… een door Hilversum Verbonden aanbevolen activiteit  ….

Het Raadhuis in Hilversum (1931) is het hoogtepunt van het werk van Willem Marinus Dudok.  Door zijn compositie van horizontale en verticale strakke volumes, is het een gebouw als een monumentale sculptuur. Even indrukwekkend als het exterieur, is ook het interieur: een samenspel van ruimte, vormgeving, inrichting, licht, kleur en materialen.

Speciaal voor bezoekers van het Raadhuisconcert wordt in samenwerking met het Dudok Architectuur Centrum de mogelijkheid geboden om het Raadhuis img_20160816_134719te bezichtigen voor aanvang van het concert op dinsdag 22 november , onder leiding van een ervaren en enthousiaste gids. Zo komt u in de meest bijzondere en nog grotendeels authentieke ruimtes van dit rijksmonument. De rondleiding start in het souterrain van het Raadhuis waar een expositie van het leven en werk van Dudok is ingericht.

De rondleiding start om 19.00 uur en u wordt uiterlijk om 20.00 uur naar de Burgerzaal gebracht waar er stoelen voor u gereserveerd zijn voor het concert. Kaarten à € 7 (excl. concert) zijn tot en met zondag 20 november te koop < link >. De rondleiding gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.
Tussen 18.45 en 19.00 uur staat er koffie voor u klaar in het Dudok Architectuur Centrum in het souterrain van het Raadhuis.

Speak Your Mind

*