Rondkomen in Hilversum: 24 okt 20uur

“Wat ik het allerliefste zou willen is geloofd worden. Dat, als ik iets zeg, de ander dan niet meteen komt met “ja, maar….”.”

 Indrukwekkende zin uit toneelvoorstelling De Omdenkers. Misschien was u ook op 10 oktober jl. aanwezig? De hele zaal keek geconcentreerd naar het verhaal van mensen in het nauw. omdenkers plaatjeSterk neergezet door deze acteurs vanuit hun echte leefsituatie. We zijn verheugd dat zoveel mensen gekomen zijn. Er waren veel positieve reacties. Het was een geslaagde avond!

Graag nodigen we u uit voor de vervolgavond van De Omdenkers op vrijdag 24 oktober a.s. Ook als u niet aanwezig was bij de voorstelling. Dan praten we met u verder over “Rondkomen in Hilversum”.

Hoe is het om in Hilversum te leven, als je weinig geld hebt?
Waar loop je tegenaan? Tegen de eigen bijdrage voor de zorg? Of heb je geen geld voor auto of trein? Wat zou jij graag willen? Waar word jij blij van? Met wie zou je meer willen doen?

De avond is voor mensen, die leven van weinig geld, en voor een ieder die zich bij dit onderwerp betrokken voelt in Hilversum. Het wordt een gezellige avond, met lekkers en enkele drankjes. U bent er helemaal uit en kan uw verhalen delen met andere Hilversummers.

Vrijdag 24 oktober, 20.00 uur
Benedenzaal in de Morgensterkerk (lift aanwezig)

Komt u ook? Geef u dan direct op via email:rondkomen@hilversumverbonden.nl. Of bel naar Karel Eigenraam (06 – 16898113) of Wim van den Brink (06 – 55107038). Dan weten we voor hoeveel mensen we de zaal zullen voorbereiden.

Graag tot de 24ste!

Karin Walters, Wim van den Brink, Aernoud Olde, Karel Eigenraam en Laurens Umans

Hilversum Verbonden.

Speak Your Mind

*