Ricciotti Ensemble – Benefietconcert voor ‘Free a Girl’

Op zondagmiddag 28 oktober verandert het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in een luidruchtige muziektempel. Pop, jazz, wereldmuziek én klassiek. Alles met de grootste passie uitgevoerd door het Ricciotti Ensemble, hét straat-symfonie-orkest dat jong en oud in beweging krijgt. Muziek als verbindende factor om mensen all over the world nader tot elkaar te brengen.

Een kaartje kopen voor dit overrompelende benefietconcert van Soroptimistclub Hilversum? Het kan nog! Volwassenen betalen €25, jongeren tot 18 slechts €10, en kinderen tot en met 5 jaar mogen helemaal gratis naar binnen!! Een goeie deal voor het goeie doel: Free a girl , School for Justice

Het Ricciotti Ensemble is het meest onorthodoxe orkest ter wereld. Het is een straatsymfonie orkest bestaande uit 40 jonge musici. Zij brengen muziek naar de mensen, op plaatsen waar die normaliter niet klinkt. Zij treden niet op in concertzalen, maar voor dit benefietconcert maken ze een uitzondering. Een buitenkans dus, want een optreden van het Ricciotti Ensemble mag je niet missen!

Waan je even in Cuba
Samen met jazz pianist Ramon Valle speelt het Ricciotti Ensemble bekend en minder bekend Cubaans repertoire van alle tijden en alle stijlen. Pianist Ramon Valle weet met zijn charismatische podiumpresentatie het publiek om zijn vingers te winden!

**School for Justice ** leidt meisjes in India, die bevrijd zijn uit de prostitutie op tot advocaat of officier van justitie. Voor meer informatie zie www.soroptimistclub-hilversum.nl

Kaartjes: https://www.mcogebouw.nl/agenda/ricciotti-ensemble/

Speak Your Mind

*