Meedoen

De activiteiten van Hilversum Verbonden worden gedragen door vrijwilligers, en dat is leuk en zinvol werk. Het geeft een machtig gevoel om met elkaar in Hilversum dingen te organiseren waarmee we samen onze wijk of stad mooier, leuker en duurzamer maken.

Meer informatie over Hilversum Verbonden vind je op < Over Hilversum Verbonden >. of lees ons < jaarverslag over 2018 >.

Het is lastig te bepalen hoeveel vrijwilligers actief zijn voor ‘HV’. Ongeveer 50. De reden hiervoor is dat we als werkwijze hebben dat de initiatieven waar we bij betrokken zijn of die direct voortkomen uit ons netwerk verzelfstandigen. Voor ‘HV’ zelf zijn 6 mensen actief, voor het Repair Cafe ongeveer 30, voor Fietsen alle Jaren ruim 15. In totaal dus ongeveer 50 vrijwlligers. Daarnaast zijn er door HV ondersteunde initiatieven, zoals energie-coöperatie HilverZon, Fairtrade Hilversum, wijkinitiatieven zoals HeiKRACHT, Stichting Present Hilversum, het armoedebestrijders-platform, etc. Daarvoor zijn gelukkig veel en veel meer vrijwilligers voor actief. Voor deze activiteiten, maar ook voor nieuwe activiteiten zoeken we naar vrijwilligers die samen iets op willen pakken.

We zoeken niet alleen mensen die activiteiten kunnen organiseren of die in staat zijn een groeiende vrijwilligersorganisatie te besturen, maar ook mensen met heel veel andere vaardigheden. Heb je af en toe tijd over en vind je het leuk om samen met anderen de stad leuker en duurzamer te maken, meld je dan aan als vrijwilliger, dan kunnen we samen kijken welke activiteit het beste bij je past.

Aanmelden als vrijwiliger

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden als vrijwilliger. Wil je enkel meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@hilversumverbonden.nl.


Binnen enkele dagen nadat we je aanmelding ontvangen hebben, nemen we contact met je op.