Meedoen met Hilversum Verbonden

De activiteiten van Hilversum Verbonden worden gedragen door vrijwilligers, en dat is leuk en zinvol werk. Het geeft een machtig gevoel om met elkaar in Hilversum dingen te organiseren waarmee we samen onze wijk of stad mooier, leuker en duurzamer maken.

Meer informatie over Hilversum Verbonden vind je op < Over Hilversum Verbonden >.

Inmiddels zijn er meer dan 70 vrijwilligers actief binnen ‘HV’ of bij een van de door HV ondersteunde initiatieven, zoals het Repair Café, de Beursvloer, HeiKRACHT, Café Hilversum en ‘HV’ zelf. Voor deze activiteiten, maar ook voor nieuwe activiteiten in andere wijken zoeken we naar vrijwilligers die samen iets op willen pakken.

We zoeken niet alleen mensen die activiteiten kunnen organiseren, maar ook heel veel andere vaardigheden. Heb je af en toe tijd over en vind je het leuk om samen met anderen iets te organiseren, meld je dan aan als vrijwilliger voor Hilversum Verbonden, dan kunnen we samen kijken welke activiteit het beste bij je past.

Aanmelden als vrijwiliger

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden als vrijwilliger. Wil je enkel meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@hilversumverbonden.nl.


 

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we binnen een week contact met je op.


 

Speak Your Mind

*