Levende Adventskalender

Geef licht! Waar klop jij aan?

Op initiatief van de Bethlehemkerk gaat de Levende Adventskalender dit jaar in Hilversum en Nieuw Loosdrecht op reis langs 23 locaties. Met het thema ‘Geef Licht’ is  er opnieuw een lichtsnoer van ontmoetingspunten dat de donkere decembermaand verlicht.

Tussen 30 november en 24 december is er dagelijks op een andere locatie een open huis waar buurtbewoners van harte welkom zijn voor een warme ontmoeting in een ontspannen sfeer. Naast de Protestantse gemeente Hilversum sluiten ook andere kerken en buurtorganisaties aan. Ook het Raadhuis zet de deuren open. Deelname is gratis. Aanmelden niet nodig. Zo willen zij een lichtpunt zijn voor elkaar in tijden waarin ontmoeting en het delen van ervaringen niet meer zo vanzelfsprekend zijn als voorheen. Met de keuze voor ruime locaties kunnen de RIVM-maatregelen in acht genomen worden en ontmoetingen op een veilige manier plaatsvinden.

Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst en de laatste informatie omtrent de openstellingen en coronamaatregelen. Reacties zijn welkom via: adventskalender@bethlehemkerk.nl

Speak Your Mind

*