Kerkelanden Leeft – energiebespaaravond 17 mei in De Koepel

We willen Kerkelanden socialer, duurzamer, groener en leuker maken. In andere wijken ontstaan daarvoor ‘Krachtgroepen’ zoals HeiKRACHT, MeentKracht en GeuzenKracht. Dat kan hier toch ook? Burgers die samen dingen oppakken omdat ze dat leuk vinden en daarbij belangstellenden uitnodigen om mee te gaan doen. Kerkelanden Leeft! wil dat graag ondersteunen.
Cis van Deurzen, sociaal werker / cdeurzen@versawelzijn.nl
Jaco Huisman, buurtcoördinator / j.w.huisman@hilversum.nl
Suggesties of tips? Die zijn welkom. Mail ‘KL@hilversumverbonden.nl‘ of bel Aernoud Olde, 06-1250.5498
_________________________________________

De Voor Elkaar in Kerkelanden-flyer is uit!

Voor Elkaar in Kerkelanden - mei2016 - voorkant

Voor Elkaar in Kerkelanden - mei2016 - achterkant

 

< link naar voorzijde >

< link naar achterzijde >

 

_________________________________________HZ logo def.hoge resolutie

Energiecoöperatie Hilverzon en onafhankelijk energiespecialist Hoom hebben de handen in één geslagen om samen met wijkinitiatief ‘Kerkelanden Leeft!’ een energie-bespaar-actie te gaan houden in Kerkelanden, het Rode Dorp en Zeverijn.

Samen organiseren we op 17 mei een energieavond in wijkcentrum De Koepel, speciaal gericht op de kansen en mogelijkheden voor koopwoningen in deze buurten. Hilversum Verbonden ondersteund deze actie van harte.

Wij hopen dat de eigen-woning-bezitters van postcodegebied 1216 op deze avond massaal hun licht op komen steken over de mogelijkheden van energiebesparing. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten.

Verder hopen we dat u het buurtonderzoek in wilt villen. Dan maakt u ook nog eens kans op een bedankje! < link >

kerkelandenleeft

Kerkelanden Leeft! is een gezamenlijk initiatief van HilverZorg, Versa Welzijn, gemeente Hilversum, Sherpa en iZovator, waar steeds meer burgers en partijen uit de wijk zich bij aansluiten. Kerkelanden Leeft! richt op het in beweging krijgen van de inwoners van Kerkelanden.

Het doel van de samenwerking is burgers bij elkaar te brengen die in navolging van initiatieven als HeiKRACHT, Meentkracht en GeuzenKracht de schouders onder hun wijk willen zetten.