HilverZonnedaken; project 5: Dudok Arena komt er aan!

In juli heeft HilverZon kort na elkaar 2 projecten afgerond: de MeentKrachtCentrale en Rotor Media. In totaal 59 deelnemers hebben het geld voor deze 583 panelen bij elkaar gelegd en zij zullen de komende 15 jaar (of langer) genieten van de opbrengsten.

Binnenkort volgt het 4e project: 420 panelen op Sporthal Kerkelanden. De belangstelling was in juni overweldigend. HilverZon kon alle panelen makkelijk 3x verkopen.

Op 11 juli volgde een informatie-avond over panelen op de Dudok Arena, met 110 belangstellenden. Dit wordt een dak met meer dan 1.000 panelen. De planning is dat dit project eind 2017 opgeleverd gaat worden. Bewoners uit Hilversum Centrum, Oost en Zuid kunnen nog meedoen. Kijk eens op www.hilverzonnedak.nl  of vul het formulier in op www.hilverzon.nu/interesse

Naast collectieve daken voor particulieren (postcoderoos noemen we dat), ondersteunt HilverZon ook bedrijven bij de verduurzaming van hun dak. Zo liggen er nu panelen op het Oriongebouw aan de Seinstraat. Binnenkort verwachten we meer nieuws te hebben.

Speak Your Mind

*