Hilversumse jongeren naar Afrika

Deze zomer gaan 16 Hilversumse jongeren op diaconale reis naar Afrika om daar te helpen een school te bouwen. Meer info hierover op: https://mbrgoesuganda.nl/

De bijdrage van de jongeren aan de school bestaat niet alleen uit hun inzet maar zij zamelen ook geld in voor bouwmaterialen. Hiervoor organiseren de jongeren vele acties dit jaar waaronder:

Noorderlichtlezing, dinsdag 21 januari vanaf 19.30 uur, Morgensterkerk
Tijdens deze lezing hoort u ook over onderzoek naar de herkomst van het noorderlicht van vroeger tot nu, met speciale aandacht voor baanbrekend Noors onderzoek. Op een toegankelijke manier legt Marjan Spijkers uit wat noorderlicht of poollicht nu eigenlijk is en waar je op moet letten als je het te zien wilt krijgen.

Een kaartje kost 10 euro en zowel reisbureau Fru Amundsen als locatie de Morgenster sponsoren het project, dus alle opbrengsten zijn voor MBRgoesUganda!

Benefietconcert, zaterdag 25 januari vanaf 20.00 uur, Bethlehemkerk

Op 25 januari is er een benefietconcert. Een aantal geweldige bands komen spelen, maar ook MBR zelf gaat een nummertje zingen. We hebben pop- en klezmermuziek maar ook koorstukken en een vioolstuk. In de pauze verkopen we van alles van koffie en thee tot taarten. Komt u ook?

Deelnemers: * Jongeren gospelkoor Next Generation. * MBR, de jongerengroep zelf. * Vuurvlieg band, een groep jongeren die elkaar ontmoet heeft op de jongerenkampen van vuurvlieg muziekkampen. * Eline Ouwerkerk, een violiste die studeert aan de HKU. * Klezmer Kwartet Dutch Nigun, zij spelen al jaren klezmermuziek en komen ook hun prachtige kunsten laten horen. * Sound4life popband.

Er is vrije inloop, al hopen we wel op een geheel vrijwillige donatie.

Speak Your Mind

*