Hilversum een Fairtrade Gemeente – feestelijke titeluitreiking

Het is zover! Binnenkort is Hilversum een Fairtrade Gemeente!

Dankzij de inzet van u en alle andere bedrijven en organisaties (de Fairtrade Heroes) mogen we dit vieren! Samen met alle fairtrade bedrijven en organisaties zullen wij met de gemeente Hilversum, onder belangstelling van de media,  de titel in ontvangst nemen op maandag 30 oktober. Ook de Fairtrade Heroes worden in het zonnetje gezet. Graag willen we u als Fairtrade Hero hiervoor uitnodigen!

Meer dan 2 jaar geleden startte het Kernteam Fairtrade Hilversum aan het doel om van Hilversum een Fairtrade Gemeente te maken. Sindsdien heeft het team, bestaande uit betrokken burgers, zich ingezet om Hilversum aan alle criteria voor het predicaat Fairtrade Gemeente te laten voldoen. Het behalen van de titel is een mijlpaal, waarbij we fairtrade winkels, bedrijven en organisaties (de zogenaamde Fairtrade Heroes) graag onder de aandacht van mensen en media brengen.

Een Fairtrade Hero gebruikt een aantal fairtrade producten, zoals koffie of thee, op de werkvloer of verkoopt deze (zo hebben wij begrepen dat uw bedrijf/organistie dit doet). Op deze dag ontvangen zij het Fairtrade Hero certificaat. Daarnaast zal op deze bijzondere middag ook de Eerlijke Winkelen Route worden gelanceerd. Via deze app kunnen mensen op een makkelijke manier duurzame winkels en bedrijven in Hilversum vinden. Tot slot is er gelegenheid voor duurzame ondernemers om elkaar tijdens de borrel te ontmoeten.

Feestelijk titeluitreiking + borrel

Wanneer: maandag 30 oktober

Tijd: 16:00 uur 

Waar: Smederij Hilversum, Mussenstraat 11

We zijn dankbaar voor de inzet van vele bedrijven en organisaties die eerlijke handel in Hilversum willen stimuleren. Bent u nog nieuwsgieriger geworden naar de fairtrade campagne? Dan kunt  u meer informatie vinden op www.fairtradehilversum.nl of contact opnemen met het Kernteam via fairtradehilversum@gmail.com

We hopen samen met u het glas te mogen heffen op maandag 30 oktober!

Deel dit evenement op Facebook en Twitter

Hartelijke groet,

Namens het Kernteam Fairtrade Hilversum

Sebastiaan Hexspoor

 

Speak Your Mind

*