HeiKRACHT – 15 april 20.00 uur – startavond burgerinitiatieven Hilversum Zuid

In navolging van Meentkracht en Seinkracht gaat op 15 april vanaf 20.00 uur in de Bethlehemkerk (Loosdrechtseweg 263) ook HeiKRACHT van start. Gericht op het tot stand brengen van nieuwe duurzame burgerinitiatieven in het gebied rondom winkelcentrum Hei-gallerij. Meer info volgt.

_________________________________________________________________

Buurtinitiatief HeiKRACHT

Beste buurtbewoner,

Graag informeren wij u over een buurtinitiatief in Hilversum Zuid en nodigen wij u uit voor een bijeenkomst hierover op 15 april vanaf 20.00 uur in de Bethlehemkerk.

Nederland bruist. De tijdgeest verandert. Op steeds meer plaatsen bloeien burgerinitiatieven op. Onze wijk kan daarbij niet achterblijven, toch? Wat is er leuker dan te wonen in een wijk waar we er met en voor elkaar zijn? In Hilversum zijn we hierdoor ook aangestoken en zijn er inmiddels diverse initiatieven en wijken die zichzelf aan het organiseren zijn.
Een aantal bewoners in de omgeving Taludweg, Loosdrechtseweg, Kolhornseweg, Bosdrift pakken de handschoen op en nodigen u uit hetzelfde te doen. We doen dit onder de naam “HeiKRACHT”

We organiseren een bijeenkomst in de Bethlehemkerk op de hoek van de Diependaalselaan en de Loosdrechtseweg. Tijdens deze bijeenkomst willen we met u ideeën ontwikkelen over wat wij in onze wijk zouden kunnen doen om de wijk beter, leuker, mooier, gezelliger en duurzamer te maken. Zo kunnen we de bewoners ook met elkaar in contact brengen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 april. We starten om 20:00, vanaf 19:45 bent u welkom.

Agenda voor 15 april
19:45  Ontvangst met koffie en thee
20:00 Introductie van de avond
20:05 Gezamenlijk ideeën ontwikkelen
21:00 Pauze en ideeën samenvatten en groeperen
21:15  In groepen praten
22:00 Volgende stappen per groep
22:15 Napraten – onder genot van borrel van Gemeente Hilversum

Komt u ook ? Ontmoet uw buurtgenoten, denk mee, een leuke avond met uw buurtgenoten, dat is wat wij u aanbieden ! Heeft u vervoer nodig naar de Bethlehemkerk, laat het weten aan Jogchum Kooi, tel. 06-48691045.

HeiKRACHT werkt volgens de methode van ‘Meentkracht’ en ‘Seinkracht’, reeds succesvolle bewoners-initiatieven uit Hilversum. Deze initiatieven worden ondersteund door Hilversum Verbonden.

Meer weten over Hilversum Verbonden? www.hilversumverbonden.nl
Volg ons op Twitter : @HeiKRACHT

Speak Your Mind

*