H100: de Hilversum Honderd Challenge

Groene ideeën gezocht

Hilversum. Onze stad, onze toekomst.

De Hilversum 100 is op zoek naar verrassende ideeën om Hilversum groener en gezonder te maken. Er gebeurt al een hoop, maar het kan én moet nog een tandje duurzamer.

Wat kunnen we daar samen voor doen? Heb jij een goed idee? Bijvoorbeeld voor meer zonnepanelen, minder verbruik van gas en elektriciteit, meer fietsen of minder autokilometers? Doe dan mee met de Hilversum 100 Challenge en maak kans op €30.000 aan prijzengeld én adviesuren, om jouw plan een vliegende start te geven.

www.hilversum100.nl

Comments

  1. Maak fietsen aantrekkelijker!

    Net als in de succesvolle proef in Rotterdam moeten we in Hilversum de verkeerslichten slimmer maken en in het voordeel van alle fietsers in Hilversum. Deze slimme verkeerslichten zorgen voor minder tijd rood licht als het weer slecht is, of als er veel fietsers staan te wachten. Zodat je met kou en regen flink door kunt trappen om warm en droog over te komen en om opstoppingen op fietspaden te voorkomen.

    Naast dat het goed is voor het millieu is het ook goed om aan de buitenwereld te lanten zien dan Hilversum betrokken is bij nieuwe technologieen en vooruitstrevend wil zijn.

Speak Your Mind

*