Gezocht: Duurzame doeners! – Hilversum100-challenge 2019

Wil jij aan de slag voor een groener, gezonder en duurzamer Hilversum? Dan zoeken we jou! Voor het derde jaar op rij is de Hilversum100 Challenge van start gegaan en zijn we op zoek naar actieplannen. Groen hart en een goed plan? Doe mee!

De Hilversum100 zoekt duurzame doeners!

We leven in Nederland, in ’t Gooi en ook in Hilversum alsof we 3,5 aardbol hebben. Dat betekent dat we dingen anders moeten gaan doen. Dat weten we, maar de mens is een gewoontedier; we doen de dingen graag zoals we ze altijd al deden. Gelukkig voelen steeds meer mensen de urgentie om de groene handen uit de mouwen te steken.

Als jij ook aan de slag wilt met een duurzaam Hilversum, dan is de Hilversum100 is op zoek naar jou. Want goed voorbeeld, doet goed volgen.

Wat is jouw plan om in Hilversum zoveel mogelijk CO2-uitstoot te besparen? En wie mobiliseer je om mee te doen? Hoe krijg jij je straatgenoten, de leden van je sportclub, je collega’s en je vrienden bijvoorbeeld zo ver om ook stappen te zetten naar een aardgasvrije samenleving?

Maak kans op €30.000 en advies-uren

De Hilversum 100 is opgericht als aanjager om in Hilversum gezamenlijk CO2 te besparen. 100 Kiloton om precies te zijn. We zitten samen nu op de 60. Nog 40 te gaan! We zijn benieuwd naar jouw actieplan of campagne-idee om de 100 te gaan halen. Dit jaar zijn er bonuspunten te verdienen als dankzij jouw plan nog meer huizen van het gas gaan.

De meest concrete en uitvoerbare plannen maken kans op € 30.000 aan prijzengeld én advies-uren om je plan uit te voeren. Inzenden kan tot en met zaterdag 28 september 2019

Lees meer over de criteria en het insturen op: https://www.hilversum100.nl/challenge/

Speak Your Mind

*