Geef- en Neemtafel tijdens Hilversum Actief – marktplein, zondag 17 september

Wat de een niet meer nodig heeft, kan de ander goed gebruiken. Neemt u ook iets mee op zondag 17 september naar de Hilversum Actief – markt?

Voor de 3e keer organiseren we een Geef- en Neemtafel. Dit keer tijdens de Hilversum Actief-markt op zondag 17 september, van 11 tot 16 uur op het marktplein. Alles is welkom zoals keukenspullen, apparatuur, kleding, speelgoed. Als het maar niet kapot is.

De Hilversum Actief-markt bestaat uit tientallen kramen vol met sport, cultuur en dingen om samen doen! De plek om te ontdekken wat er allemaal te doen is in Hilversum.

Bezoekens van de markt kunnen bij de Geef- en Neemtafel gratis iets meenemen wat ze kunnen gebruiken. Spullen die aan het eind niet door iemand meegenomen zijn, worden afgeleverd bij een kringloopwinkel. De Geef- & Neemtafel is een initiatief van ‘Duurzaam Hilversum’ en wordt o.a. ondersteund door Hilversum Verbonden, energie-coöperatie HilverZon,  en een Consuminderkring uit het Gooi.

Op de kraam van Duurzaam Hilversum zal verder informatie te krijgen zijn over tal van burgerinitiatieven in Hilversum.

Doel van de actie is aandacht te vragen voor de vele duurzame initiatieven die er zijn in Hilversum, met name op het geefneemtafelspandoekgebied van recycling, sociale cohesie en armoedebestrijding. Meer info over deze bijeenkomst en de activiteiten die wij ondersteunen vindt u op: www.duurzaamhilversum.nl of bel met Aernoud Olde, 06-1250.5498

Speak Your Mind

*