Geef- en Neemtafel op Vrijetijdsmarkt Groest, zaterdag 12 september

Wat de een niet meer nodig heeft, kan de ander goed gebruiken. Neemt u ook iets mee zaterdag naar de Vrijetijdsmarkt?

De Geef- en Neemtafel staat net als vorig jaar van 10 tot 16 uur op de Vrijetijdsmarkt op het uiteinde van de Groest bij het politiebureau. Alles is welkom zoals keukenspullen, apparatuur, kleding, speelgoed. Als het maar niet kapot is.

De vrijetijdsmarkt bestaat uit zo’n 100 kramen vol met sport, cultuur en dingen om samen doen! De plek om te ontdekken wat er allemaal te doen is in Hilversum.

geefneemtafel 13sept -1-Bezoekens van de markt kunnen bij de Geef- en Neemtafel gratis iets meenemen wat ze kunnen gebruiken. Spullen die aan het eind niet door iemand meegenomen zijn worden afgeleverd bij een kringloopwinkel. De Geef- & Neemtafel is een initiatief van ‘Duurzaam Hilversum’ en wordt o.a. ondersteund door Speel-O-Theek De Steeg, Versa Welzijn, ruilkring LETS het Gooi, Hilversum Verbonden en de Diakonale Raad Hilversum.

Op de kraam van Duurzaam Hilversum zal verder informatie te krijgen zijn over tal van burgerinitiatieven in Hilversum zoals HeiKRACHT, de Duurzame EnergieCooperatie Hilversum, Leergeld en FairTrade Hilversum.

Doel van de actie is aandacht te vragen voor de vele duurzame initiatieven die er zijn in Hilversum, met name op het geefneemtafelspandoekgebied van recycling, sociale cohesie en armoedebestrijding. Meer info over deze bijeenkomst en de activiteiten die wij ondersteunen vindt u op: www.duurzaamhilversum.nl of bel met Aernoud Olde, 06-1250.5498

Speak Your Mind

*