Feest! Present Hilversum bestaat 1 jaar

Uitnodiging –  Woensdag 2 oktober

Veel mensen in Hilversum hebben te maken met eenzaamheid, armoede en/of ziekte en kunnen de hulp van anderen goed gebruiken. Gelukkig zijn er ook veel Hilversummers die graag iets voor een ander willen betekenen. Maar hoe help je iemand? Wie help je dan? En waar moet je dan beginnen?

Stichting Present Hilversum wil een beweging in Hilversum stimuleren waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Dat doen we door eenmalige ontmoetingen te organiseren waarbij mensen die iets willen betekenen zich in groepen inzetten voor een mede Hilversummer die de hulp goed kan gebruiken. Op deze manier slaan we een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en hebben wij al veel mede Hilversummers kunnen helpen met klussen, gezellige activiteit etc.

Wij nodigen u van harte uit om het 1 jarig bestaan met ons mee te vieren op woensdag 2 oktober van 16.00-17.00 uur in wijkcentrum St. Joseph (Minkelersstraat 71).

Onder het genot van hapje en drankje zullen we, in aanwezigheid van wethouder Karin Walters, stilstaan bij het afgelopen jaar: wat hebben we bereikt en wat zijn onze toekomstplannen.

Graag verwelkomen wij u op 2 oktober. U kunt zich opgeven via mail: coordinator@presenthilverum.nl

Wil je meer weten of wil jij ook zinvol vrijwilligerswerk doen? Laat het ons weten! coordinator@presenthilverum.nl

Meer info: www.presenthilversum.nl     /    facebook.com/presenthilversum

 

 

Speak Your Mind

*