Energiebesparingsavonden in de wijk

Hilversum ondersteunt het klimaatakkoord van Parijs en wil in 2040 een klimaatneutrale gemeente zijn. Een hele opgave die volgens HilverZon begint in je eigen huis, in je eigen wijk en het best samen, in een wijkkrachtgroep. Hoe we dat doen vertellen we tijdens de energiebesparingsavonden in jouw wijk.

< klik hier voor de poster >

Binnen de wijkkrachtgroep ontdek je samen met buurtgenoten wat jullie kunnen doen om de eigen woning en wijk te verduurzamen. Natuurlijk roept dat vragen op: wat is mogelijk? Wat kost dat? Wat werkt, wat niet? Is het misschien voordeliger om samen maatregelen te nemen?
Tijdens de energiebesparingsavonden helpen de Energiecoaches van HilverZon bewoners om een antwoord te geven op deze vragen. Ook nodigen wij een bewoner uit die zelf aan de slag is gegaan om ervaringen ter inspiratie te delen.

De energiebesparingsavonden zijn op:

Woensdag 30 oktober
Wijkcentrum De Geus, Geuzenweg 84
19.30 uur inloop, start programma 20.00 uur

Woensdag 6 november
Morgensterkerk, Seinstraat 2
19.30 uur inloop, start programma 20.00 uur

Woensdag 13 november
De Kleine Lelie, Hilvertsweg 89-91
19.30 uur inloop, start programma 20.00 uur

Woensdag 27 november
HEELO, Oosterengweg 44
19.30 uur inloop, start programma 20.00 uur

Interesse?

Geef je op via info@hilverzon.nu.
Je ontvangt van ons een korte vragenlijst met het verzoek deze ingevuld terug te sturen naar info@hilverzon.nu  Aan de hand van de ingevulde vragenlijsten wordt de inhoud van de avond op maat aangepast.

Speak Your Mind

*