Energiebesparing in Hilversum Oost – intekenen kan tot 14 juni

Intekenen op energiebesparende maatregelen, voor woningeigenaren in het gebied tussen de J.Geradtsweg, Jan van der Heydenstraat, Minckelerstraat en de Zuiderheide.

IMG_0724

Op 19 mei heeft er in de Lorentzschool een energiebesparingsavond plaatsgevonden over de collectieve wijkactie in Hilversum Oost. Ruim 40 buurtbewoners kwamen luisteren naar het door bewoners ondersteunde aanbod van Hoom.

Wijkkorting voor Hilversum Oost

De bijeenkomst werpt zijn vruchten af. Met nog een kleine twee weken te gaan, is voor vloer- en bodemisolatie al de wijkkorting behaald! Voor spouwmuurisolatie zijn nog 9 intekenaars nodig om het minimale aantal intekenaars van 15 te bereiken. Voor dakisolatie en zonnepanelen staat de teller momenteel respectievelijk op 3 en 4.

Intekenen kan tot 14 juni

Ook meebouwen aan een energiezuinige wijk? Bewoners van Hilversum Oost kunnen zich nog tot 14 juni vrijblijvend inschrijven om deel te nemen met de wijk. Wie nog niet weet welke maatregelen bij de eigen situatie passen, kan uiteraard eerst een energiebesparingsadvies aanvragen.

Bekijk hier de presentatie: < presentatie >

Lees meer over het aanbod op de site van Hoom: < Maak je huis Hoom >

Bekijk het aanbod van Hoom: < Prijzensheet Hilversum Oost >

Deze avond is een initiatief van ‘Seinkracht’ in samenwerking met Hoom en de gemeente Hilversum. Wij hopen met deze avond een bijdrage te leveren aan een Duurzaam Hilversum.
Voor meer info over deze avond: < nieuwsbrief Seinkracht >
Duurzaam Hilversum logo nieuw dec 2014logo hoom2logo-Hilversum-Mediastad-voor-website

Speak Your Mind

*