Energieavond Hilversum – Zuid, een verslag

Op 14 oktober kwamen 140 bewoners uit Hilversum-Zuid samen in de Bethlehemkerk aan de Loosdrechtseweg 263. Hier vind je de presentatie van de avond en het gepresenteerde wijkaanbod.

Na een lange voorbereidingstijd en een intensieve campagne richting bewoners vond op 14 oktober de Energie-avond voor Hilversum Zuid plaats in de Bethlehemkerk. Tot grote vreugde van de organisatoren Maakjehuishoom-energie-besparen-hilversum zuid(Hoom, Hilversum Verbonden, HeiKRACHT en gemeente Hilversum) was er een overweldigende opkomst, waarvan velen in de loop van de avond hun belangstelling toonden voor specifieke energie-besparende maatregelen, of voor de pas opgerichte energie-coöperatie HilverZon.

Meer informatie over de avond, de presentatie en het aanbod vindt u op Hilversum-Zuid-open-voor-Buurt-en-Duurzaamheid. Wanneer meer wijkbewoners meedoen aan de actie, volgt er een wijk-korting waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om mee te doen.

Hilversum Zuid is de 3e Hilversumse wijk waar deze actie gehouden wordt. Wij hopen in de loop van de komende maanden in meer wijken een soortgelijke actie te gaan houden.

Wilt u meer informatie of wilt u een actie in uw wijk wel mede-ondersteunen? Neem dan contact op met Aernoud Olde, Hilversum Verbonden, 06-1250.5498

Speak Your Mind

*