PRIJSVRAAG: … en de naam is … HilverZon

HilverZon, de energiecoöperatie voor Hilversum!

Bij de prijsvraag voor een naam voor de energie-coöperatie voor Hilversum is door de leden van het bouwteam, uit de ruim 30 inzendingen de naam ‘HilverZon’ gekozen. Onder deze naam zal de energie-coöperatie de komende maanden (en jaren?) werk gaan maken van het stap voor stap verduurzamen van Hilversum.
Voor en door Hilversummers. Doet u mee?

Hiermee is Jochum Kooi de winnaar geworden van de waka-waka solarlamp + een jaar lidmaatschap van de energie-coöperatie. Van harte gefeliciteerd!

Met het bepalen van de naam is de laatste horde genomen op weg naar het formeel oprichten van de energie-coöperatie. Dit zal plaats gaan vinden op 30 september 2015 op het kantoor van notaris Toon Steendijk van Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen.

Energiecoöperatie in Hilversum!

Je hebt het misschien al gelezen of gehoord: vanaf 1 november start de nieuwe duurzame energie coöperatie voor Hilversum en omgeving!

Nuchter als we zijn hebben we het over de Duurzame Energie Cooperatie Hilversum. En hebben het dus dagelijks over ‘de DECH’. Maar we zoeken als naam iets sprankelenders, iets wat mensen aanspreekt en bindt aan wat we met elkaar willen bereiken; duurzame energie voor heel Hilversum (en omstreken).

Met andere woorden: Wij zijn op zoek naar aansprekende, herkenbare, korte krachtige naam.

Oproep: bedenk een pakkende en passende naam voor de nieuwe coöperatie! En win een leuke WakaWaka solarlamp en een gratis lidmaatschap van die coöperatie voor het eerste jaar.

Inmiddels zijn er meer dan 25 suggesties binnengekomen. De inzendtermijn voor suggesties is verlengd tot zondag 27 september middels een email naar: Prijsvraag@HilversumVerbonden.nl

Meer info over wat ‘de DECH’ gaat doen, vindt je op:

https://www.facebook.com/pages/DECH-Duurzame-Energie-Cooperatie-Hilversum/394850577383186

http://www.hilversumsnieuws.nl/lees/48471/hilversum-krijgt-eigen-duurzame-energiecooperatie-

http://www.hilversumverbonden.nl/dech-duurzame-energie-cooperatie-hilversum/

 

De kerngroep van de energie-coöperatie in oprichting kiest op 28 september de winnende suggestie uit de inzendingen.

 

Speak Your Mind

*