Contact

Voor meer informatie over Stichting Hilversum Verbonden:

 • Algemeen –  info@hilversumverbonden.nl
 • Inge van Dommelen – Voorzitter – inge@hilversumverbonden.nl
 • Aernoud Olde – coördinator / algemeen contactpersoon – aernoud@hilversumverbonden.nl – M 06 – 125 05 498
 • Henriette Bijl, bestuurslid
 • Karel Eigenraam, bestuurslid
 • … vacature …

Stichting Hilversum Verbonden
p/a Kamerlingh Onnesweg 236
1223 JP Hilversum

twitter.com/HsumVerb
facebook.com/hilversumverbonden
linkedin groep Hilversum Verbonden

Repair Café Hilversum

 • Miranda de Wit – contactpersoon – M 06 – 229 66 300

Fietsen alle Jaren Hilversum

 • Marian Schouten
  • contactpersoon – fietsenallejaren@hilversumverbonden.nl
 • Philip Schmittmann

Het Hilversum Verbonden team

Aernoud Olde

Initiatiefnemer en coördinator van Hilversum Verbonden, actief voor energie-coöperatie HilverZon, en RES-vertegenwoordiger van de energie-coöperaties in Noord Holland Zuid (RES=Regionale Energie Strategie).

Een allrounder met een financieel-economische achtergrond. Huisvader, promotor van het verduurzamen van Hilversum (zie de Gooi-& Eembode van 9 okt 2014). Verder gericht op het verbeteren van de cohesie in Hilversum, voornamelijk door de mogelijkheden van internet te benutten en zichtbaar te maken voor derden.

Website Aernoud: www.aernoudolde.nl. Je kunt Aernoud ook volgen via: Twitter: @Aernoud  / Facebook: Aernoud Olde  /  LinkedIn: Aernoud Olde

Inge van Dommelen

Sinds  september 2019 voorzitter van de Stichting Hilversum Verbonden.

Henrëtte Bijl

Positief, betrokken met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Kernwoorden zijn samen, bouwen en verbinden. Een passie voor mensen en dieren.

Werkzaam als Coördinator Collecte bij het Fonds Gehandicapten Sport, met een verleden in de internationale vakbondswereld buiten Nederland.
Naast mijn baan heb ik een grote interesse in lokale politiek en wil ik mijn kennis, ervaring en contacten inzetten voor de Hilversummers. Door mensen en ideeën met elkaar te verbinden bundelen we onze krachten.
Werken aan meer cohesie in een samenleving waar iedereen gelijk is, ongeacht ras, leeftijd, handicap, overtuiging of seksuele voorkeur. Dat boeit me. Dat maakt Hilversum mooi.

Karel Eigenraam

Karel Eigenraam werkt graag samen met anderen aan doelen betreffende gezondheid en duurzaamheid. pasfoto Karel EigenraamDe kracht en de schoonheid van de natuur zijn hierbij de grote inspiratiebronnen.

Beroepsmatig is hij aktief als klassiek homeopaat en als adviseur natuurlijke ziektewering en bodemlevenbeheer.

Een andere drijfveer in zijn leven is democratie als houding. De wens om zaken in overleg en in overeenstemming met de behoeften van alle belanghebbenden te regelen. Debat en overleg zijn daarbij essentieel.

Karel beleeft veel plezier aan muziek. Passief als luisteraar, maar ook actief als improviserend muzikant. Hij was destijds in de Tagrijn ook betrokken bij de Electronica Sessies, waar met electronica werkende muzikanten samen improviseerden.

LinkedIn: < profiel Karel >

Miranda de Wit

Een echte weegschaal; variatie en creativiteit zijn belangrijk voor me. Projecten opstarten, aansturen, coördineren en afronden. En dan weer een nieuwe uitdaging. Mijn expertises: marketingcommunicatie vastgoed (winkels en woningbouw),  communicatieadviseur overheid, organisatie b2b en consumenten evenementen.

Duurzaamheid en een betrokken samenleving zijn doelstellingen van Hilversum Verbonden. Mijn eigen ervaring kan ik ten volle inzetten om die doelstellingen te realiseren. Het organiseren van Repair Café Hilversum is een activiteit waar ik me met name mee bezig houd binnen het Hilversum Verbonden Team.

Volg mij op LinkedIn.

Eric van de Vegt

… Eric ondersteunt Hilversum Verbonden met de hosting van onze websites (en meer).

Elganan JelsmaSONY DSC

Ik ben actief in de kunst- en cultuurwereld. Zowel organisatorisch en receptief  als productief. Ik vind met name de cross-over mogelijkheden tussen de diverse disciplines interessant. Ik wil me dan ook niet beperken, maar in de breedte actief zijn. Als ambassadeur van kunstenaars ga ik graag in dialoog met kunstenaars en met publiek.
 Ik probeer de kunstwereld zichtbaar te maken, meer bekendheid te geven. Dat doe ik via diverse organisaties als het AKKV, de Gooise Kunstkring, maar ook d.m.v. exposities, kunstprojecten en recensies in bijvoorbeeld het kunsttijdschrift PubArt.

Kunst is in staat om te verbinden.

Zie ook mijn website: www.elganan.nl, Mobiel: 06-54300530

Kunstprojecten via: www.pubart.nl

Volgen via Facebook: www.facebook.com/elganan

LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/elganan

Martijn Baltes

Martijn-Baltes-vlot-en-goedHoe maak jij mensen blij? Welke problemen los je op? Voor welke resultaten zorg je? Wat is jouw verhaal en wat maakt je uniek?

Dat wil ik graag van je weten als je mij vraagt om je te helpen bij het op de kaart zetten van je onderneming of initiatief.

Jouw boodschap vertaal ik naar een professionele en overtuigende website, brochure, e-mailnieuwsbrief en andere vormen van (online) communicatie.

Het resultaat: je wordt gevonden, je krijgt meer volgers en je kunt meer mensen blij maken met waar jij goed in bent!

En je hoeft me niet gelijk in te huren… Kijk maar eens op de website van Vlot & Goed, mijn onderneming. Daar vind je veel artikelen en tips waarmee je direct aan de slag kunt om je onderneming of initiatief beter in beeld te krijgen bij je doelgroep.

Of zie ik je een keer bij mijn 1-daagse cursus “Maak zelf je website met WordPress”?

Website Martijn: www.vlot-en-goed.nl