Consuminderkring Hilversum

Hallo,
Heb jij ook altijd de droom om aan het eind van de maand eens geld over te houden? Of vind jij het een uitdaging om meer met minder te doen? Wil jij iets doen voor het milieu zonder je hele leven te veranderen?
Dan is dit DE club voor jou!: De consuminderkring

1 keer per 6 weken komen we bij iemand thuis en iedereen neemt mee wat hij of zij over heeft. Dat showen we en wie wil mag het hebben voor niks. We ruilen spullen en tips in de breedste vorm. We hebben ook een gespreks item per avond over milieu of financiën.
De samenstelling van de groep is zeer wisselend en gevarieerd, in leeftijd, opleiding en inkomen. Het lijkt ons leuk om nog een kring op te starten of nog beter: de samenstelling van de kring te optimaliseren zodat bv kleding van kinderen aansluit op de kinderen van andere deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond. Je hoeft alleen maar aan te geven dat je komt zodat de gastvrouw weet hoeveel koffie en thee nodig is. We hebben nu deelnemers uit Bussum, Kortenhoef, Hilversum en Blaricum. Wil je meer weten of een keer mee kijken?
Mail gerust naar Thea: consuminderkring@hilversumverbonden.nl

of kom 17 september tijdens ‘Hilversum Actief’ naar de Geef- en Neemtafel op het Marktplein in Hilversum (meer info elders op HilversumVerbonden.nl).

Speak Your Mind

*