diverse data: Muziektheatergroep Hartstocht: ASOPOESTER 3D

Van harte aanbevolen door Hilversum Verbonden:

Na de vrolijke, muzikale voorstellingen “De Gouden Bruiloft”, “Ik Vertrok” en “Kerst met Hartstocht”, kondigt Muziektheatergroep Hartstocht met trompetgeschal haar vierde voorstelling aan: De familievoorstelling “Asopoester 3D”.

In Asopoester 3D nodigen zij u uit voor de première van onze film/voorstelling. Dit is een moderne theaterversie van het sprookje van Assepoester met een twist: Zijn Asopoester en de Prins wel zo lief en zielig als men denkt? Of hebben de Koning en de stiefmoeder en -zussen juist te lijden onder hun gedrag? Intussen schakelt de Goede Fee haar Hartstochters in om het land ver weg weer in vrede te kunnen laten leven. Of dit gaat lukken…

hartstocht2016Zoals u van Muziektheatergroep Hartstocht gewend bent zorgen zij met Asopoester 3D weer voor een ouderwets gezellige avond voor alle leeftijden met veel muziek, humor, gezelligheid, mooie kostuums, en is de bar de hele voorstelling open.

Alle liedjes worden live gezongen en door onze band gespeeld. Aan de film werken ook de Hartstochters van onze nieuwe toneelgroep en de dansers van Meer Dance & Events mee.

Asopoester 3D is met veel liefde en hartstocht gemaakt, en zij hopen u te zien bij één van hun voorstellingen! Kaartjes kosten €15,00 en u kunt ze bestellen door een mail te sturen aan info@hartstocht.nu of te bellen/sms’en naar 06-2310 1242. Wilt u meer weten over Hartstocht? Kijk dan op www.hartstocht.nu of op onze facebookpagina.

 

Speeldata: Wijkcentrum De Lelie, Leliestraat 6-8 1214 HG Hilversum:

Zaterdag 29 Oktober, Vrijdag 4 November en Zaterdag 5 November 2016: 20.00 uur
Zondag 6 november 2016: 14.00 uur

namens Hartstocht, Onno Conde Nieto

Speak Your Mind

*