Agenda

Agenda Hilversum logo

Iedere woensdagmiddag (van 15 tot 17 uur) Energieloket Hilversum (bibliotheek Hilversum – ’s Gravelandseweg 55, 1217 EH, Hilversum). Bewoners kunnen langskomen bij het energieloket met vragen over het isoleren van hun woning, maar ook voor het laten checken van offertes van aannemers of installateurs op duurzaamheid. Elke woensdagmiddag zijn er deskundige energiecoaches van HilverZon aanwezig die helder advies geven.

Donderdag 19 maart (van 12.30 tot 17 uur) Het Gooi on Stage (Grote Kerk Naarden). Het Gooi on Stage is een beroepenfeest voor VMBO-leerlingen. In korte tijd worden honderden Gooise leerlingen aan een stageplaats geholpen. Helpt u ook mee?

Zaterdag 21 maart (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zondag 29 maart (van 11.00 tot 14.30 uur) Zoutkeet Rommelmarkt (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Het is bijna weer tijd voor de Zoutkeet-rommelmarkt!  Heeft u uw kamers, zolder, kelder, schuur of garage opgeruimd en blijft u zitten met spullen die nog goed zijn en waarvan u denkt ‘wat moet ik ermee?!’. Dan hebben wij een oplossing voor u: de Zoutkeet Rommelmarkt!

Woensdag 15 april (van 07.45 tot 09.45 uur) Armoedebestrijdersontbijt (wijkcentrum St. Joseph, Minckelersstraat 71, 1223 LD in Hilversum). Het armoedebestrijdersontbijt is een netwerkbijeenkomst voor organisaties, vrijwilligers en kerken die zich op de een of andere manier bezig houden met het bestrijden van armoede en eenzaamheid in Hilversum. Het thema dit jaar is: “op zoek naar oplossingen voor energie-armoede”.

Zaterdag 25 april (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Zaterdag 16 mei (van 11 tot 14 uur) Repair Café Hilversum (Wijkcentrum De Zoutkeet (bij de speeltuin) Zoutmanlaan 3, 1215 PR Hilversum). Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet.

Iedere dinsdagochtend (van 9.00 tot 12.00 uur) Begeleiding nodig bij het vinden van werk? Werk in je eigen wijk (dinsdag = wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a. Wim van ‘Werk in je eigen wijk’ is een erg gedreven en enthousiaste begeleider die samen met jou op zoek gaat naar de beste oplossing, en een maatwerkoplossing biedt. Kom gerust een keer een kopje koffie drinken en kennismaken. Wim van Oudheusden, 06-404 145 60

 

Kijk ook eens op de LinkedIn groep ‘Hilversum Verbonden’. Met ruim 1.200 leden een interessant platform om aandacht te vragen voor een initiatief, of om een discussie te starten over iets wat in Hilversum speelt: ‘HV op LinkedIn’

Agenda Hilversum logois een initiatief van Hilversum Verbonden om te komen tot een Hilversum-brede online agenda van sociaal-maatschappelijke activiteiten. Hiertoe stellen wij de ‘Agenda’ op onze site ter beschikking, in de hoop in de loop van de tijd de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden.