9 januari: Doe het niet zelf

WAT en WANNEER
Iedereen heeft wel een vraag of een lastige klus die te lang blijft liggen. Óf je hebt een goed idee, maar de tijd of middelen om het uit te werken ontbreken. Tijdens deze DHNZ-avond pakken we dit soort dingen samen aan en helpen we ideeën concreet maken. Dit doen we op donderdag 9 januari 2020 en we zijn te gast bij @ AllArt in Hilversum!

@AllArt is een creatieve vrijplaats. Een plek waar je in een fijne en veilige setting vrij komt van de dagelijkse praktijk. Je stelt je er open voor een ontmoeting en treedt de ander met nieuwsgierigheid tegemoet.
Het economisch ruilen hebben wij vervangen door geven (om de ander en om jezelf). Samen zetten wij ons in om de wereld en onze samenleving een beetje mooier te maken. @ AllArt daagt je uit om je te laten leiden door je idealen, passie, positieve energie en esthetiek. Kunst is (hierbij) essentieel.’

WIE
Zelfstandig ondernemers en creatieve makers uit Hilversum en omstreken. Of eigenlijk iedereen met een praktische (ondernemers)vraag. Ook als je helemaal niets te vragen hebt, maar nieuwsgierig bent of graag een ander helpt; doe gewoon mee!

WAAR
Schuif gezellig aan @ AllArt. Korte Noorderweg 22 in Hilversum. www.allartprofessionals.nl/contact

HOE
Deelname is gratis. Neem zelf mee: eten, drinken en materiaal of middelen waar je graag mee werkt. Je kunt er ook iets opwarmen.

Programma
18:00 Inloop
18:15 Samen eten (neem eten/drinken mee voor een gezamenlijk buffet)
19:00 Vraag en aanbod verkennen
19:30 Samenwerken voor elkaar
21:30 Afronding

Contact organisator: Betsy Pullen betsypullen[at]warmgrijs.nl en Arnoud van den Heuvel arnoud[at]doehetnietzelf.org 06-24449156

 

Speak Your Mind

*