20 nov. Pecha Kucha Hilversum in De Vorstin

PechaKucha035 logo
PechaKucha is Japans voor ‘geroezemoes’, een wereldwijd fenomeen dat door een groep Hilversumse enthousiastelingen op 20 november voor de 8e keer georganiseerd wordt in Hilversum.

Locatie: De Vorstin
Zaal open: 19:50 uur
Start programma: 20:20 uur
Prijs: € 7,50 p.p. (excl. transactiekosten €1,-)

Het is een verbazingwekkend platform voor welk creatief persoon dan ook: ontwerpers, architecten, kunstenaars, wetenschappers, dromers, politici, critici, studenten, etc., beroemd of niet, om hun idee te presenteren in een standaard format van 20 plaatjes, die ieder 20 seconden blijven staan.
Het is de plek om je werk, mode, kunst, ontwerp, gemaakte project of welk goed idee dan ook te presenteren dat de geest  en creatieve ziel inspireert van zowel degene die de avond organiseren als de bezoekers die het ervaren. Het overstijgt en verbindt daarmee de kleine onzichtbare  creatieve netwerken.

Het ‘geroezemoes’ dat ontstaat na deze presentaties is uiting van de onderlinge ontmoeting tussen de sprekers en luisteraars die een aanzet vormt tot verdere creatieve ontwikkeling en samenwerking van de diverse partijen. Dit komt de Hilversumse gemeenschap ten goede en wordt daarom door ‘HV’ van harte aanbevolen.

Wilt u zien wie er op 20 november een presentatie geven? pechakucha-hilversum/20-november-2014

Plaatsen reserveren kan nu al. De toegangsprijs is € 7,50. Bestel hier kaarten

Speak Your Mind

*