19 mei: Energie-avond in Hilversum Oost

Seinkracht logoDeze avond over Energie Besparen en de bijbehorende collectieve aanpak is een initiatief van ‘Seinkracht’ en volgt op de eerdere collectieve aanpak die in het najaar 2014 door Meentkracht is georganiseerd in de Hilversumse Meent.

Op 19 mei informeren wij u hoe u comfortabeler kunt wonen én geld kunt besparen door uw woning energiezuiniger te maken. HOOM geeft aan op basis van de opgedane kennis in de wijk wat het energieverlies is, hoe je dat kunt verhelpen en wat de kosten en eventuele financieringsmogelijkheden zijn om de woning te logo hoom2verduurzamen. Tevens zal HOOM een aanbod van bedrijven presenteren waar u op kunt intekenen voor diverse maat- regelen (vloerisolatie, spouwmuur isolatie, HR++ dakisolatie, zonnepanelen). glas, Hr-ketel, binnendakisolatie.

De gemeente Hilversum steunt dit bijzondere bewonersinitiatief, omdat het goed past bij haar ambitie Hilversum Klimaatneutraal in 2050. Dit is een forse en duurzame ambitie, die de gemeente Hilversum alleen samen met anderen kan waarmaken. Zij werkt in het project Energie Besparen Gooi en Vecht samen met bewoners en met alle regiogemeenten om het energieverbruik van particuliere woningen te verminderen.

logo duurzaam hilversum2Waar: Lorentzschool, Lorentzweg 135, Hilversum

Wanneer: Dinsdag 19 mei, aanvang 20.00 uur

Meer info: maakjehuishoom.nl/hilversum-oost

Speak Your Mind

*