1000ste reparatie in Repair Café Hilversum

Marnix Stultiens Repair Cafe Hilversum

Feestelijk moment voor alle vrijwilligers.

Zaterdag 16 januari werd in Repair Café Hilversum de 1000ste reparatie uitgevoerd sinds de start van dit initiatief in Hilversum in juni 2013.

Marnix Stultiens, woonachtig in Hilversum en werkzaam op het Mediapark lukt het maar niet om de dimmer van zijn Philips lamp gerepareerd te laten krijgen. Hij had gelezen over het Repair Café en bedacht misschien kunnen zij het fixen. Niet wetend dat hij degene zou zijn die de 1000ste reparatie in zou brengen, toog hij na even gegoogeld te hebben waar het Repair Café was naar wijkcentrum Riebeeck. Na het invullen van zijn reparatie bon werd hij van harte gefeliciteerd en sneed hij vervolgens de feestelijke taart aan die al voor hem en alle vrijwilligers klaar stond.

Marnix, gaf aan dat hij het fantastisch vindt dat er zo veel vrijwilligers zijn, die zich inzetten voor dit duurzame en sociale doel. Waarom de dimmer van zijn lamp het niet meer deed, werd na uitgebreid onderzoek bekend gaf hij aan en hij gaat nu het onderdeel kopen dat stuk is, zodat dat er tijdens het eerstvolgende Repair Café ingezet zal worden.

Speak Your Mind

*